Koyun Eti Kaç Dakikada Pişer?

Koyun eti, kendine has kokusu sebebiyle, genellikle haşlanmaz. Küçük parçalar halinde ve tek başına pişirilerek tüketilmesi daha yaygındır. Haşlanması gerekirse, düdüklü tencerede, 20 dakikada pişmiş olacaktır. Pirzola gibi direkt...

Başlatan: Maui - Güncelleme: 27 Ağustos 2022, 19:49:36 - Gösterim: 390

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koyun Eti Kaç Dakikada Pişer?

Koyun eti, kendine has kokusu sebebiyle, genellikle haşlanmaz. Küçük parçalar halinde ve tek başına pişirilerek tüketilmesi daha yaygındır. Haşlanması gerekirse, düdüklü tencerede, 20 dakikada pişmiş olacaktır. Pirzola gibi direkt olarak tüketileceği zaman, etin her iki yüzünün de beşer dakika pişirilmesi yeterli olacaktır.

Benzer Konular (5)

4153

Yanıtlar: 0
Gösterim: 436

1094

Yanıtlar: 2
Gösterim: 4436

414

Yanıtlar: 0
Gösterim: 809

Clicky