Koyun Eti Kaç Dakikada Pişer?

Koyun eti, kendine has kokusu sebebiyle, genellikle haşlanmaz. Küçük parçalar halinde ve tek başına pişirilerek tüketilmesi daha yaygındır. Haşlanması gerekirse, düdüklü tencerede, 20 dakikada pişmiş olacaktır. Pirzola gibi direkt...

Başlatan: Maui - Güncelleme: 27 Ağustos 2022, 19:49:36 - Gösterim: 363

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Koyun Eti Kaç Dakikada Pişer?


Koyun eti, kendine has kokusu sebebiyle, genellikle haşlanmaz. Küçük parçalar halinde ve tek başına pişirilerek tüketilmesi daha yaygındır. Haşlanması gerekirse, düdüklü tencerede, 20 dakikada pişmiş olacaktır. Pirzola gibi direkt olarak tüketileceği zaman, etin her iki yüzünün de beşer dakika pişirilmesi yeterli olacaktır.
Kerem imza


Deli tarafıma denk gelmeyin, zira orada ben bile hükümsüzüm...

Benzer Konular (5)

3429

Yanıtlar: 0
Gösterim: 463

3349

Yanıtlar: 9
Gösterim: 1164

1082

Yanıtlar: 3
Gösterim: 962

Clicky